Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]каадър Нова твХората не искат нови избори

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкаадър Нова твХората не искат нови избори
Коментари Харесай

Плевнелиев: Силният човек в България вече не се казва Бойко Борисов, а Румен Радев

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

каадър Нова тв

Хората не желаят нови избори незабавно. Намираме се в една общоприета процедура, а в първите дни на новото Народно събрание се видя новото болшинство в Народното събрание. ГЕРБ ще бъде сложена в изолираност и се надявам да бъдат демократична градивна съпротива. Петте партии, които единомислещо избраха новия ръководител на Народно събрание, да бъдат по този начин положителни да понесат и отговорностт, и да надградят и законите, и нашата народна власт. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Росен Плевнелиев. 

Силният човек през днешния ден в България към този момент не се споделя Бойко Борисов, а се споделя Румен Радев. Той бърза с консултациите, може би това е добре с оглед комбинациите от рецесии, в които се намираме. Ще забележим по какъв начин ще бъде връчен първия мандат. Съдбовно значимо е втората политическа мощ " ИТН " да успее да сформира държавно управление. Новите избори е краен вид и не е преференциален за " ИТН " и " Изправи се, мутри вън ". Не мисля, че при нови избори те ще получат същия резултат, разяснява той. 

Важно е да не създадем държавно управление, с което да " избутаме ", уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР